• CARN A LA BRASA •
-
Pollastre
€ 5.80
-
Conill
€ 6.50
-
Llom
€ 6.20
-
Peus de Porc
€ 8.00
-
Botifarra
€ 5.60
-
Botifarra Negre
€ 5.60
-
Secrets de Porc Ibèric
€ 11.00
-
Graellada de Carn
€ 11.00
-
Espatlla o Cuixa de Cabrit
€ 18.50
-
Carn de Xai
€ 9.50
-
Magret d’Ànec
€ 11.10
-
Entrecot de Vedella
€ 15.70
-
Entrecot Ca n'alzina
€ 16.70
-
Filet de Vedella
€ 19.70
• SEGONS •
-
Pollastre de Pagès Rostit
€ 9.25
-
Cap i Pota
€ 6.50
Hivern
-
Cabrit a la Milanesa
€ 13.20
-
Cabrit amb Alls
€ 13.20
-
Espatlla i Cuixa de Xai Rostit
€ 12.00
Hivern
-
Ànec amb Peres
€ 10.00
-
Entrecot de Bou a la Pedra
€ 19.70
Excepte Diumenges i festius
-
Bacallà a la Llauna
€ 13.75
-
Calamars a l’andalusa
€ 7.20
• GUARNICIONS •
-
Mongetes del Ganxet amb Cansalada
€ 7.00
-
Patates fregides
€ 3.90
-
Pebrots Verds Fregits
€ 4.00
-
½ Ració de Mongetes
€ 3.70
-
½ Ració de Patates
€ 2.20
-
½ Ració de Pebrots
€ 2.10