atrás

• Els nostres menús •

Els plats forts

  • Entrants

  • Segons

  • Arròs

  • postres

• CARN A LA BRASA •

  • Pollastre

    € 5.80

  • Conill

    € 6.50

  • Llom

    € 6.20

  • Peus de Porc

    € 8.00

  • Botifarra

    € 5.60

  • Botifarra Negre

    € 5.60

  • Secrets de Porc Ibèric

    € 11.00

  • Graellada de Carn

    € 11.00

  • Espatlla o Cuixa de Cabrit

    € 18.50

  • Carn de Xai

    € 9.50

  • Magret d’Ànec

    € 11.10

  • Entrecot de Vedella

    € 15.70

  • Entrecot Ca n'alzina

    € 16.70

  • Filet de Vedella

    € 19.70

• SEGONS •

  • Pollastre de Pagès Rostit

    € 9.25

  • Cap i Pota

    € 6.50

    Hivern

  • Cabrit a la Milanesa

    € 13.20

  • Cabrit amb Alls

    € 13.20

  • Espatlla i Cuixa de Xai Rostit

    € 12.00

    Hivern

  • Ànec amb Peres

    € 10.00

  • Entrecot de Bou a la Pedra

    € 19.70

    Excepte Diumenges i festius

  • Bacallà a la Llauna

    € 13.75

  • Calamars a l’andalusa

    € 7.20

• GUARNICIONS •

  • Mongetes del Ganxet amb Cansalada

    € 7.00

  • Patates fregides

    € 3.90

  • Pebrots Verds Fregits

    € 4.00

  • ½ Ració de Mongetes

    € 3.70

  • ½ Ració de Patates

    € 2.20

  • ½ Ració de Pebrots

    € 2.10

10% iva no inclòs

Omple el teu estómac amb els nostres plats principals. Receptes tradicionals que et faran sentir com a casa de l'àvia. Les nostres carns i verdures fresques es cuinen de manera tradicional en una graella a l'aire lliure.
Suggerim que provin el nostre entrecot a la pedra o la carn de res brasejada i assaonada servida en un plat calent.

  • slideshow image
  • slideshow image
  • slideshow image
  • slideshow image
  • slideshow image
  • slideshow image
  • slideshow image
  • slideshow image